Peminat Seni & Sejarah

23 July 2011

Sokongan Padu Kepada Rakan Blogger


Rakan blogger Isz Mialiana menyertai Pertandingan Mencipta Logo MRT untuk Klang Valley My Rapid Transit. Logo diatas direka oleh Mialiana sendiri dan telah dihantar pada 19 Julai 2011. Penganjur telah menerima dan memasukkan ke dalam laman pertandingan. Sudah ada lebih 2000 penyertaan pada masa itu. Sepanjang masa ada sahaja penyertaan baru dan laman undian akan sentiasa berganjak ke  page yang lebih besar.

Logo Mialiana sekarang berada di page 149  muka surat semasa (Current Page) akan bergerak mengikut penyertaan baru.

Cara-cara untuk megundi, mudah sahaja. (tak sampai 1 minit)
  1. Buka laman ini http://www.mrtcontest.com/?p=14873
  2. Kedudukan Logo dalam page 149 (jika tiada di page 149 cari di page 150 dan seterusnya)
  3. Login ke Akaun Facebook (pada atas laman web kvmrt )
  4. Setelah Login FB akan keluar pop-up Request for Permission klik Allow
  5. Cari Logo MRT yang sama seperti di atas. Posted by Juliana. (Nama sebenar Mialiana)
  6. Klik pada perkataan Vote
  7. Undian akan bertambah 1 angka dan perkataan Vote bertukar menjadi Voted
Paparan Skrin (Sila Klik Untuk Besarkan Gambar)




Hanya perlu mengundi sekali sahaja. 1 akaun Facebook untuk 1 logo. Pemenang akan dikira berdasarkan kepada undian yang terbanyak. Anda yakin dengan logo ini, sila lah buat undian. Undian hendaklah dibuat sebelum 11.59 malam 3 Ogos 2011.

Terima kasih kerana sudi menyokong Mia. Setiap undi amat berharga.

Info Terkini (8.25 pagi 23/7/2011)


P/S : Kepada sesiapa atau rakan-rakan blogger yang baik hati dan belum mengundi marilah mengundi beramai-ramai. Sokongan dari rakan-rakan blogger amat dihargai. Mialiana 

31 comments:

ASSOYFINGER67 said...

dah undi dah no98..:D

shameel Iskandar said...

marilah kita mneyokog rakan blogger kita mialiana

Colourful life said...

dah

Adzrien Shoppe said...

sokong mia juga..

ABG ISZ said...

ASSOYFINGER67, shameel Iskandar, Colourful life, Adzrien Shoppe : Terima Kasih Diatas Undian Kalian Semua.

etuza said...

wah ..tahniah, saya menyokong dgn kata2 ..semoga berjaya ya

Fayyazmi said...

dah vote kak mia <3 :)

e y r a . t a j u d d i n said...

cpntributed 1 vote.
good luck to u n all other contestants also!

------------------------
Dapatkan koleksi beraneka kuih raya, kerepek rangup, pes instant rendang tok & pelbagai jenis pakaian & aksesori... juga promosi sempena pra-Aidilfitri di sini

rasta said...

salam ziarah di pagi isnin...nice post

sambil promote webs baru rasta...
Harap sudi jadi follower rasta...

Rasta amat berbesar hati dan berterima kasih....

cucu umie said...

aah..kat mia punye logo..jom undi sam2..incya-Allah dpt membantu

azi nur said...

gud luck2!!

waalllaa! said...

saya xbleh nak undi..xde fb..hehehe

MrJocko said...

kreatip

noname said...

gud luck okay~

najwa's said...

wah2, gudluck! :)

Abhamz said...

salam, sokong anda...semoga berjaya.

nadz said...

st dlm fb.sape yg paling ramai mmbr fb..kompem org tu yg mng :))

http://nadzmonostone.blogspot.com/
support blog baru saya juga.terimekasih.

AziE said...

good luck

Nizam Ijam said...

gudluck :)

miyana said...

wish u luck!!!!

L said...

hehehe, sy sokong anda! nice try.. semoga berjaya. amin.. jom bacer sal syariat turunnya solat.. =)http://lolz-l.blogspot.com/2011/07/turunnya-syariat-solat.html

NiNaBaNaNa said...

nice try . good luck yeah :)

Admin Homestay said...

salam, dah vote..semoga sukses

Trash and Entrepreneurs said...

Ikut dukung (sokong) sobat @Mia ya....Nice sobat N salam dari Indonesia

Asrul_Trash and Entrepreneurs

deqlis said...

gud luck

G3-lina said...

THANKS FOLLOW ME~ BAKAL DIUNDI SEBENTAR LAGI

Captain said...

DAH UNDI MIA PUNYA LOGO...

shazika said...

ol da best :P

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Saya dah vote.. All the best Miaaaa =)

Mrsfaizorworld said...

good job!

Azroy Kassim said...

gud luck! :D